Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göle ayak sokmak

Rüyada göle ayak sokmak

Rüyada göle ayak sokmak maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine delalet eder.

Rüyada göle ayak sokmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçme konusunda sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada göle ayak sokmak adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine inanılır.

Rüyada göle ayağını sokmak yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, kazanca kavuşacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına yorulur.

Rüyada ayaklarını göle sokmak kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayağı suya sokmak sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, övgü dolu sözler duyacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine delalet eder.

Rüyada suya ayak sokmak sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına işaret eder.

Rüyada havuza ayaklarını sokmak istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, kazancının yerine gelmesine, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine yorulur.

Rüyada suya ayaklarını sokmak tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına işarettir.

Rüyada ayakları denize sokmak çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, güzel günler için çalışılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments