Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmaklarda yüzükler görmek

Rüyada parmaklarda yüzükler görmek

Rüyada parmaklarda yüzükler görmek çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, amacına nail olacağına rivayet eder.

Rüyada parmaklarda yüzükler gördüyseniz:

  • Yanlış bilgilendirme söz konusu olabilir.

Rüyada yüzük parmağında yüzük görmek kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine inanılır.

Rüyada parmağında tek taş yüzük görmek kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmağında yüzük olduğunu görmek edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki parmakta yüzük görmek inancından sapacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi parmağına yüzük takmak bir gönül ilişkisine başlanacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği erkeğin parmağında yüzük görmek gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine delalettir.

Rüyada başkasının parmağında gümüş yüzük görmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, keyfinden ve neşesinden olacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada parmağa yüzük takıldığını görmek problemlerinin biteceğine, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments