Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağında yüzük olduğunu görmek

Rüyada parmağında yüzük olduğunu görmek

Rüyada parmağında yüzük olduğunu görmek mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına işarettir.

Rüyada parmağında yüzük olduğunu gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimseyle dargınsanız barışabilirsiniz.

Rüyada başkasının parmağında altın yüzük görmek kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına işaret eder.

Rüyada parmakta yüzük çıkarmak ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmak yüzük görmek canın ve malının da her zaman güvende olacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına inanılır.

Rüyada parmağına taşlı yüzük takmak küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, acılarını ve kederlerini içine atacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzüğü parmaktan çıkarmak zarar edilen bir dönemin biteceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmağında evlilik yüzüğü görmek her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına tabir olunur.

Rüyada bekar birinin parmağında yüzük görmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmağa gümüş yüzük takmak üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments