Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bekar birinin parmağında yüzük görmek

Rüyada bekar birinin parmağında yüzük görmek

Rüyada bekar birinin parmağında yüzük görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, hayatının rast gitmeye başlayacağına, sevinç ve sürura, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bekar birinin parmağında yüzük gördüyseniz:

  • Psikolojik yapınız değişkendir.

Rüyada bekar birinin parmağında yüzük görmek büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine alamet eder.

Rüyada bekar birinin yüzük taktığını görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, dertlerin bölüşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bekar birine yüzük takmak bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bekar kızda yüzük görmek daha fazla para kazanacağına, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada bir başkasının parmağında yüzük görmek psikolojik olarak düzeleceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, hastalıkların uzak duracağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin erkeğin parmağında yüzük görmek moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada baş parmağına yüzük takmak hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının parmağında yüzük görmek çok büyük çaba sarf edeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments