Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmak üzümü yemek

Rüyada parmak üzümü yemek

Rüyada parmak üzümü yemek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına delalet eder.

Rüyada parmak üzümü yemek gördüyseniz:

  • Söylediklerinize dikkat etmemeniz durumunda olaylar kontrolden çıkabilir.

Rüyada parmak üzüm yemek mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, tersliklerin yoluna gireceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına yorulur.

Rüyada parmak üzümü yemek böylece çok büyük başarılar kazanacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çok sevinçli olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada parmak üzümü görmek çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmak üzüm görmek yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine delalettir.

Rüyada dalından yeşil üzüm yemek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada iri üzüm yemek sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına rivayet eder.

Rüyada üzüm koparıp yemek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına yorulur.

Rüyada camide üzüm yemek elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments