Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmak yemek

Rüyada parmak yemek

Rüyada parmak yemek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, hakkını yedirtmeyeceğine, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine işaret eder.

Rüyada parmak yemek gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı besleyecek veya belli konularda gelişmenize yardım edecek faaliyetler içine girmenizde veya aktivitelerde yer almanızda fayda var.

Rüyada parmak yemek iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kendi parmağını yemek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına işarettir.

Rüyada parmaklarını yemek işindeki bereketin de çoğalacağına, rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada parmakla bal yemek elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmak üzümü yemek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada insan parmağı yemek rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına yorulur.

Rüyada parmak üzüm yemek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmak öpmek kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments