Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocanın parmağında yüzük görmek

Rüyada kocanın parmağında yüzük görmek

Rüyada kocanın parmağında yüzük görmek güzel ve yaşanılır hale geleceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, sorunlarının azalacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada kocanın parmağında yüzük gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan da yeni gelişmelere açıksınız.

Rüyada kocanın parmağında yüzük görmek kesesinin her daim dolu kalacağına, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocanın parmağında alyans görmek onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmağında evlilik yüzüğü görmek zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, insanlara iş öğreteceğine, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının parmağında nişan yüzüğü görmek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın yüzüğü parmaktan çıkarmak çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına tabir olunur.

Rüyada orta parmağa yüzük takmak verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, sorunların günden güne azalacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına inanılır.

Rüyada kızının parmağında yüzük görmek yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada sol parmağa yüzük takmak bol kazançlı günlere kavuşacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, şöhretli biri olunacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments