Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir başkasının yüzüğünü takmak

Rüyada bir başkasının yüzüğünü takmak

Rüyada bir başkasının yüzüğünü takmak evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, büyük atılımlarda bulunacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir başkasının yüzüğünü takmak gördüyseniz:

  • Çok yakında eldivenleri takıp mutfağa geçmeniz gerekecek, hazırlıklarla ya da sıranızın gelmesini bekleyerek vakit kaybediyor olabilirsiniz.

Rüyada çift yüzük takmak rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada orta parmağa yüzük takmak bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına alamet eder.

Rüyada kelebek yüzük takmak sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, adının yayılacağına, çok büyük paralar kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada evlenmek yüzük takmak çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına işarettir.

Rüyada çeşit çeşit yüzük takmak ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boncuklu yüzük takmak o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına işaret etmektedir.

Rüyada alyans yüzüğü takmak olumsuz olaylarla karşılaşacağına, yazgısının güzelleşeceğine, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada sağ parmağına yüzük takmak aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments