Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak yüzük görmek

Rüyada parlak yüzük görmek

Rüyada parlak yüzük görmek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, hayatının daha kolay olacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, eşlerinin kapanacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine inanılır.

Rüyada parlak yüzük gördüyseniz:

  • Hangi konuda olursa olsun alacağınız tekliflere kanmayın.

Rüyada parlak yüzük görmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, kazancının bereketleneceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada parlak yüzük takmak iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına rivayet eder.

Rüyada parlak taşlı yüzük görmek işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine delalet eder.

Rüyada uzun ve parlak saç görmek parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine delalettir.

Rüyada parlak tepsi görmek maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına alamet etmektedir.

Rüyada parlak siyah görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına inanılır.

Rüyada parlak beyaz ışık görmek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada parlak kazan görmek sıkıntı ve zahmet çekileceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments