Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak kapı görmek

Rüyada parlak kapı görmek

Rüyada parlak kapı görmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada parlak kapı gördüyseniz:

  • Geçmişle ilgili olaylar karşısında elinizden geldiği kadar esnek olmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada parlak kapı görmek sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, sorunlarının birken beş olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarını parlak görmek sorunların teker teker çözüleceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada parlak deniz görmek hataların telafi edileceğine, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına delalet eder.

Rüyada siyah parlak elbise giymek aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada parlak ışık görmek maddi anlamda güç kaybedeceğine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada parlak kol saati takmak tartışmalı durumların sona ereceğine, huzura ve rahata kavuşacağına, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına alamet eder.

Rüyada parlak oje sürmek çok daha iyi bir konuma geleceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına yorulur.

Rüyada parlak mavi görmek konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments