Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak tırnak görmek

Rüyada parlak tırnak görmek

Rüyada parlak tırnak görmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada parlak tırnak gördüyseniz:

  • Maddi içerikli evraklarınızı veya maddi açıdan olumlu etkileri olabilecek teklifleri gözden geçirmelisiniz.

Rüyada parlak tırnak görmek becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, kısmetinin ve şansının kapanacağına inanılır.

Rüyada parlak ayakkabı görmek kazancının bol olacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine yorulur.

Rüyada parlak taşlı ayakkabı görmek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada parlak alyans görmek sakınılan bir şeye nazar değeceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine işarettir.

Rüyada parlak renkler görmek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına işaret eder.

Rüyada parlak ev görmek ruhunun dinleneceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada parlak altın görmek sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine inanılır.

Rüyada parlak elbiseler görmek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments