Rüyada parlak şeyler görmek

Rüyada parlak şeyler görmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, amaçlarınızın gerçekleşeceğine, pişman olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına işarettir.

Rüyada parlak şeyler gördüyseniz:

  • Evinizde bazı olumsuz sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada parlak bir şey görmek her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına tabir olunur.

Rüyada parlak şeyler görmek kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, üzüntülerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada parlak bluz görmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada parlak taş bulmak eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada parlak cisim görmek yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, günbegün kötüleşeceğine, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada parlak böcek görmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, sıkıntıya düşeceğine, zorlukların ve kavgaların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada parlak ay görmek yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parlak kristal görmek bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, hayırlı bir eşe, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top