Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak mermer görmek

Rüyada parlak mermer görmek

Rüyada parlak mermer görmek rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, konforundan da ödün vereceğine, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada parlak mermer gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi kibirli olmakla suçlayabilirler.

Rüyada parlak mermer görmek amacına ulaşmayı başaracağına, eğlence ve renk geleceğine, bunalıma düşeceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı mermer görmek ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada mermerden mezar görmek ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, kendisine olan özgüveninin de artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mermer mezar görmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine delalettir.

Rüyada mermerden ev görmek kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada mermer yıkamak kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada mermer sütun görmek içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına rivayet eder.

Rüyada mermer döşemek iş hayatında çok güzel işler yapacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments