Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak örtü görmek

Rüyada parlak örtü görmek

Rüyada parlak örtü görmek sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, başarısının çoğalacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine alamet eder.

Rüyada parlak örtü gördüyseniz:

  • Zayıflayan iş veya arkadaşlıklar test ediliyor.

Rüyada parlak örtü görmek Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, çirkin bir iş yapmaya, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada parlak küpe görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, bunalıma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada parlak kolye takmak Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada parlak balık görmek eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçları parlak görmek işlerin çok büyümeyeceğine, başarı ve zafer kazanacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine işaret eder.

Rüyada parlak elbise giymek sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, rakiplerin geride bırakılacağına işarettir.

Rüyada parlak kırmızı elma görmek kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına yorulmaktadır.

Rüyada parlak terlik giymek kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, yakında işlerinin aksayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments