Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak sarı renk görmek

Rüyada parlak sarı renk görmek

Rüyada parlak sarı renk görmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, sağlık sorunlarından kurtulmaya, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, feraha ereceğine, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına delalet eder.

Rüyada parlak sarı renk gördüyseniz:

  • Neyi başarmak ya da tamamlamak istediğiniz konusunda net olmanız gerekiyor.

Rüyada parlak sarı renk görmek yeni işler peşinde koşulacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine işaret eder.

Rüyada parlak renk görmek ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına işaret eder.

Rüyada renkli parlak taşlar görmek esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada parlak gri renk görmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, yetki ve imza sahibi olacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine yorulur.

Rüyada parlak kırmızı renk görmek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına delalet eder.

Rüyada parlak renkli elbise giymek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada parlak renkler görmek Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine delalettir.

Rüyada parlak siyah renk görmek kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments