Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak deniz görmek

Rüyada parlak deniz görmek

Rüyada parlak deniz görmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parlak deniz gördüyseniz:

  • Sizinle tartışmak isteyen kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada parlak deniz görmek fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına işarettir.

Rüyada parlak gümüş görmek kısmetlerini de göremeyeceğine, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, fırsatların teker teker elden kaçacağına yorulur.

Rüyada parlak kırmızı elbise giymek halinin iyi olduğuna, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada parlak mavi elbise giymek küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, işlerin büyük başarılar getireceğine işaret eder.

Rüyada gökyüzünü parlak görmek ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına yorulmaktadır.

Rüyada parlak kol saati takmak başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada parlak taş toplamak şansızlığın kırılacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada parlak ayakkabı görmek yaşadığı yokluğun biteceğine, birçok firmadan iş teklifi geleceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments