Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak ayakkabı görmek

Rüyada parlak ayakkabı görmek

Rüyada parlak ayakkabı görmek ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, koltuğunun yükseleceğine, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, sıkıntının günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parlak ayakkabı gördüyseniz:

  • Gerçek şu ki, bazı şeylerle vedalaşmanız gerekebilir.

Rüyada parlak ayakkabı görmek mutlu günlerin yaşanacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada parlak taşlı ayakkabı görmek bolluk içinde yaşamaya, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada siyah parlak ayakkabı görmek hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, azalacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parlak siyah ayakkabı giymek girdiği işleri kaybedeceğine, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada parlak ayakkabı giymek yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine alamet eder.

Rüyada parlak siyah ayakkabı görmek çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına yorulur.

Rüyada uzun ve parlak saç görmek çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına inanılır.

Rüyada çok parlak ışık görmek sonuçtan memnun kalacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments