Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak buz görmek

Rüyada parlak buz görmek

Rüyada parlak buz görmek hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, tüm parasını kaybedeceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, verilen  sözlerin tutulacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada parlak buz gördüyseniz:

  • Sanatsal veya finansal içerikli bazı konulardan fayda sağlama ya da kar elde etme şansı yakalayabilirsiniz.

Rüyada parlak buz görmek çektiği yokluğun unutulacağına, seçkin bir eleman haline geleceğine, rüya sahibinin fakirleşeceğine işarettir.

Rüyada parlak ceket giymek evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine delalettir.

Rüyada parlak diş görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada parlak gümüş görmek verilen sözlerin tutulamayacağına, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine alamet eder.

Rüyada çok parlak yıldız görmek ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına işarettir.

Rüyada siyah parlak taş görmek ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada parlak taşlı elbise giymek çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada parlak çizme görmek sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments