Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağı takılıp düştüğünü görmek

Rüyada ayağı takılıp düştüğünü görmek

Rüyada ayağı takılıp düştüğünü görmek ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, şükrederek yaşayacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağı takılıp düştüğünü gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar sonsuz seçenekler vaat ediyor olabilir.

Rüyada ayağı takılıp düştüğünü görmek takdir edileceği işler yapacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine alamet eder.

Rüyada ayağı takılıp düşmek uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine yorulur.

Rüyada ayağın takılıp düşmek yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada ayak tırnağının düştüğünü görmek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına inanılır.

Rüyada ayak tırnağının düşmesi görmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşüp ayağını kırmak iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, kişinin adeta gençleşeceğine alamet eder.

Rüyada ayağının kayıp düştüğünü görmek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada takı bulmak aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments