Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağın takılıp düşmek

Rüyada ayağın takılıp düşmek

Rüyada ayağın takılıp düşmek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada ayağın takılıp düşmek gördüyseniz:

  • Münakaşalarınızın başlıca sebebi, yakın akrabalarınızla ilgili bazı olumsuz gelişmelerin getirdiği can sıkıntıları olabilir.

Rüyada ayağın takılıp düşmek hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, eğlenceli mekânlara gideceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayağı takılıp düşmek çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada taşa takılıp düşmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına rivayet eder.

Rüyada takılıp düşmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına tabir olunur.

Rüyada ayağı takılıp düştüğünü görmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, çok büyük paralar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada ayaklarının üstüne düşmek kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, çalışmalarının beğenileceğine yorulur.

Rüyada ayak üstü düşmek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine işarettir.

Rüyada ayağı kayıp düşmek maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, nasibin bollaşacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments