Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşüp ayağını kırmak

Rüyada düşüp ayağını kırmak

Rüyada düşüp ayağını kırmak kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına yorulur.

Rüyada düşüp ayağını kırmak gördüyseniz:

  • Zor durumlarda bile başınızı dik tutun.

Rüyada düşüp ayağını kırmak elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin ayağını kırmak asla dert yüzü görmeyeceğine, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının ayağını kırmak sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada ayak kırmak görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada ayağını kırmak dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ayak kırmak sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yumurta düşürüp kırmak başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, bir düşmanın kötü haberini almaya, huzur ve saadet bulacağına delalettir.

Rüyada düşüp kolunu kırmak eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments