Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağı takılıp düşmek

Rüyada ayağı takılıp düşmek

Rüyada ayağı takılıp düşmek ömrünün uzun olacağına, bir anda yokluğa düşüleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, büyük bir özgüven kazanacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, hayırlı başlangıçlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağı takılıp düşmek gördüyseniz:

  • Bırakın detaylar kendiliğinden oluşsun.

Rüyada ayağı takılıp düşmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine yorulur.

Rüyada ayağın takılıp düşmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada taşa takılıp düşmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada takılıp düşmek kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, kurulu düzeninin olacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine inanılır.

Rüyada ayağı takılıp düştüğünü görmek temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, şansının ve bahtının açılacağına, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada ayaklarının üstüne düşmek yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına alamet eder.

Rüyada yüksekten ayaklarının üstüne düşmek bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ayak üstüne düşmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments