Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parfüm sıkıldığını görmek

Rüyada parfüm sıkıldığını görmek

Rüyada parfüm sıkıldığını görmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada parfüm sıkıldığını gördüyseniz:

  • Gayret, girişim veya hareketleriniz takdir görebilir ya da bazı konularda gereken desteği bulabilirsiniz.

Rüyada parfüm sıkıldığını görmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendine silah sıkıldığını görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, tutumlu bir yaşam süreceğine, insanlara karşı güveninin sarsılacağına alamet eder.

Rüyada birinin boğazının sıkıldığını görmek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine işaret eder.

Rüyada sıkılmak üzülmek böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine yorulur.

Rüyada silah sıkıldığını duymak eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada düğünde silah sıkıldığını görmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine alamet eder.

Rüyada ağlamak sıkılmak işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada boynunun sıkıldığını görmek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, hasta ve üzgün olacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments