Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıkılmak üzülmek

Rüyada sıkılmak üzülmek

Rüyada sıkılmak üzülmek istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada sıkılmak üzülmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri sözlerini tutmaları konusunda uyarabilirsiniz.

Rüyada üzülmek sıkılmak hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine işaret eder.

Rüyada sıkılmak üzülmek zor zamanların böylece geride kalacağına, helal ekmek yeneceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına işarettir.

Rüyada kendine kurşun sıkıldığını görmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada balık sıkılmak saygın biri haline geleceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada canının sıkıldığını görmek hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına tabir olunur.

Rüyada kafasına silah sıkıldığını görmek gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada göğsünün sıkıldığını görmek atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada birine silah sıkıldığını görmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments