Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parfüm doldurmak

Rüyada parfüm doldurmak

Rüyada parfüm doldurmak onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, başarısının artacağına, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine yorulur.

Rüyada parfüm doldurmak gördüyseniz:

  • Bedensel olarak kendinizi fazla hareketsiz hissedebilirsiniz.Bunun sonucunda bazı egzersizlere yönelmeniz mümkün.

Rüyada parfüm doldurmak psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına işarettir.

Rüyada yeşil parfüm görmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına yorulur.

Rüyada parfüm yapmak kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine tabir olunur.

Rüyada birinden parfüm almak atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına delalettir.

Rüyada parfüm hediye vermek çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, sıkılacağına ve üzüleceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına işaret eder.

Rüyada hediye parfüm almak etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine işarettir.

Rüyada parfüm şişesini kırmak buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada güzel kokulu parfüm görmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments