Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden parfüm almak

Rüyada birinden parfüm almak

Rüyada birinden parfüm almak işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yaşadığı stresin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinden parfüm almak gördüyseniz:

  • Vücudunuzda büyük zararlara sebep olabilir.

Rüyada parfüm kokusu almak güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada parfüm yapmak güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, moral olarak çok iyi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada parfümün bittiğini görmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına işarettir.

Rüyada erkekten parfüm almak kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, içinin hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada parfüm almak ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine parfüm vermek sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada bitmiş parfüm görmek hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, sorunların son bulacağına, karamsarlığa düşeceğine delalettir.

Rüyada dolu parfüm şişesi görmek onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments