Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parfüm almaya gitmek

Rüyada parfüm almaya gitmek

Rüyada parfüm almaya gitmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, hafifleyeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parfüm almaya gitmek gördüyseniz:

  • İşinizi, kariyerinizi veya maddi durumunuzu ilgilendiren konularda alışılmadık yerlerden gelen şanslar ya da olanaklar söz konusu olabilir.

Rüyada parfüm almaya gitmek büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada yorganı alıp gitmek kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, işlerin rayından çıkacağına, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada halı almaya gitmek sevdiği insana kavuşacağına, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine işarettir.

Rüyada ekmek almaya gitmek itibarın sarsılacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada silah almaya gitmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tatlı almaya gitmek yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada abdest almaya gitmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine alamet eder.

Rüyada dondurma almaya gitmek imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments