Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abdest almaya gitmek

Rüyada abdest almaya gitmek

Rüyada abdest almaya gitmek esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, zaaflarına kapılacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, deneyim kazanacağına, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine işarettir.

Rüyada abdest almaya gitmek gördüyseniz:

  • Sosyalleşme çabası içindeyken, size ait olmayan işlere talip olmanız sıkıntı yaratabilir.

Rüyada abdest almaya gitmek konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada abdest alıp camiye gitmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada abdest alıp cuma namazına gitmek keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına işaret eder.

Rüyada boy abdesti almaya çalışmak dertlerin aşılacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, onu borçtan kurtaracağına delalet eder.

Rüyada abdest alıp cuma namazı kılmak bunu şeref sayacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine rivayet eder.

Rüyada camide abdest alıp namaz kıldığını görmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada abdest almayı unutmak sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine rivayet eder.

Rüyada abdest alıp namaza hazırlanmak hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, bazı sorunların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments