Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk kumaşı görmek

Rüyada koltuk kumaşı görmek

Rüyada koltuk kumaşı görmek kişinin elindekilerinden de olacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine delalettir.

Rüyada koltuk kumaşı gördüyseniz:

  • Fikir paylaşımları veya alışılmadık nedenlerle ilgili grupsal çalışmalar kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada koltuk kumaşı görmek bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine delalet eder.

Rüyada döşemelik kumaş görmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine işaret eder.

Rüyada mavi renk kumaş görmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mor kumaş almak kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ipek kumaş almak yaşam standartlarının yükseleceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Rüyada kalın kumaş görmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kumaş yemek işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, arzu ve isteklerine kavuşacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine delalettir.

Rüyada pembe kumaş görmek depresyona gireceğine, evlerindeki huzurun artacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments