Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye kumaş vermek

Rüyada ölüye kumaş vermek

Rüyada ölüye kumaş vermek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüye kumaş vermek gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu yükseltmek veya evden yürütülebilecek çalışmalar yapmak istiyor olabilirsiniz.

Rüyada ölüye kumaş vermek yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüden kumaş almak aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulur.

Rüyada top kumaş almak çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, kısmetinin artacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalın kumaş görmek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, böylece hayatından memnun olacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına inanılır.

Rüyada bordo kumaş görmek mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelinlik kumaşı görmek işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, nimet ve berekete ereceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine rivayet eder.

Rüyada mavi ipek kumaş görmek yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına inanılır.

Rüyada kumaş görmek kısa süre içinde yalnız kalınacağına, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments