Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parasının olmadığını görmek

Rüyada parasının olmadığını görmek

Rüyada parasının olmadığını görmek üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, hem de sevdiklerinin olacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada parasının olmadığını gördüyseniz:

  • Ne kadar az girişimci veya müdahaleci olursanız o kadar rahat edersiniz.

Rüyada paranın olmadığını görmek her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine alamet eder.

Rüyada parası olmadığını görmek sözünde duracağına, hep dua edeceğine, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine işarettir.

Rüyada parasının olmadığını görmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, hayatında yokluğun başgöstereceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine delalettir.

Rüyada kafanın olmadığını görmek kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına yorulur.

Rüyada parmakların olmadığını görmek çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada parmağın olmadığını görmek yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, zor zamanlar geçireceğine, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada evli olmadığı halde çocuğu olmak işlerin iyiye gideceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına işaret eder.

Rüyada bir kolunun olmadığını görmek dargınların da yeniden bir araya geleceğine, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments