Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli olmadığı halde çocuğu olmak

Rüyada evli olmadığı halde çocuğu olmak

Rüyada evli olmadığı halde çocuğu olmak işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, kazancının hiç azalmayacağına, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, güzel sözler işiteceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine rivayet eder.

Rüyada evli olmadığı halde çocuğu olmak gördüyseniz:

  • Sırlarınız açığa çıkabilir ya da sırlarınızı paylaştığınız kişiler sizde huzursuzluk yaratabilir.

Rüyada evli olmadığı halde çocuğu olmak doğruluğu bulacağına, ekmeğinin de artacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada evli olmadığı halde bebeği olduğunu görmek etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, ruhani önderlik yapacağına delalettir.

Rüyada evli olmadığı halde bebek emzirmek nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evli olmadığı halde hamile olduğunu görmek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evli olmadığı halde evli olduğunu görmek rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, makam ve söz sahibi olacağına, rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine delalet eder.

Rüyada evli olmadığı halde hamile olmak aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilisi olmadığı halde sevgili görmek aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine delalettir.

Rüyada bebeği olmadığı halde bebek emzirmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments