Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafanın olmadığını görmek

Rüyada kafanın olmadığını görmek

Rüyada kafanın olmadığını görmek işinin de hep yürüyeceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafanın olmadığını gördüyseniz:

  • Bazen insanların üzerinde tartışarak birbirini anlaması daha kolay olabiliyor.

Rüyada kafanın olmadığını görmek özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada bir kolunun olmadığını görmek huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına rivayet eder.

Rüyada saçın bir bölümünün olmadığını görmek hayal kırıklığına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göğsünün olmadığını görmek kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacakların olmadığını görmek takdir toplayacak işler yapacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, işinin gücünün yaver gideceğine tabir olunur.

Rüyada evin yerinde olmadığını görmek bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada annesinin olmadığını görmek dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, sevinçli ve güzel bir haber almaya, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine yorulur.

Rüyada birinin dişlerinin olmadığını görmek daima ona hürmet göstereceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments