Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada para sesi duymak

Rüyada para sesi duymak

Rüyada para sesi duymak yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada para sesi duymak gördüyseniz:

  • O nedenle hiçkimsenin geçmişte olduğu gibi sizin ya da ilişkilerinizin sorunlarına ayırabilecek zamanı olmayabilir.

Rüyada bozuk para sesi duymak anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına rivayet eder.

Rüyada para sesi duymak sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, elinin darlaşacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş babanın ses duymak şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölen bir kişinin sesini duymak uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına alamet eder.

Rüyada uçak sesi duymak fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, az maliyetle ticarete atılacağına, işlerinin rast gideceğine inanılır.

Rüyada atın ayak sesini duymak hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada tabanca sesi duymak tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevdiğinin sesini duymak ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, sorunların bu sayede aşılacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments