Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağı aksayan birini görmek

Rüyada ayağı aksayan birini görmek

Rüyada ayağı aksayan birini görmek toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, işlerdeki verimin artacağına, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine inanılır.

Rüyada ayağı aksayan birini gördüyseniz:

  • Ani haberlere, sürpriz ziyaretlere kendinizi hazırlamanız gerekiyor.

Rüyada ayağı aksayan birini görmek maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, mesleğindeki başarısının artacağına yorulur.

Rüyada aksayan birini görmek hayatında yeni bir döneme başlayacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada mescidi aksaya gitmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, yeniden bir araya geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mescidi aksauda namaz kılmak girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Rüyada aksayarak yürümek işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, adım adım başarıya ulaşılacağına delalettir.

Rüyada erkek ayak görmek ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına yorulur.

Rüyada ayağı takılıp düşmek amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayaklarını yıkamak sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments