Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek ayak görmek

Rüyada erkek ayak görmek

Rüyada erkek ayak görmek yaptığı işlerin de içine sineceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, dinini yaşayacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Rüyada erkek ayak gördüyseniz:

  • Kuvvetinizin farkındasınız.

Rüyada bir erkeğin ayağını öpmek iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin ayağını görmek ahlakından vazgeçmeyeceğine, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına rivayet eder.

Rüyada erkek bebek ayağı görmek alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, büyük bir şöhrete sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek ayak görmek hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, yeni alanlara yöneleceğine, bahtın açık olmasına yorulmaktadır.

Rüyada erkek ayağı görmek rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, şansının yaver gideceğine tabir olunur.

Rüyada ayağın kayması görmek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, istemediği halde borçlanacağına yorulur.

Rüyada ayak bileğini görmek sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının ayağını görmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, nifak sokanların cezalandırılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments