Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mescidi aksaya gitmek

Rüyada mescidi aksaya gitmek

Rüyada mescidi aksaya gitmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, işlerini yoluna koyacağına delalet eder.

Rüyada mescidi aksaya gitmek gördüyseniz:

  • Belli kişilere yardım edebilir veya yeni plan ya da projelere başlayabilirsiniz.

Rüyada mescidi aksaya gitmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına inanılır.

Rüyada mescidi aksauda namaz kılmak herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada aksayan birini görmek işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, başarısının azalacağına, rahat bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada aksayarak yürümek elde edilen nasibin artacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine delalet eder.

Rüyada ayağı aksayan birini görmek büyük maddi zararlara uğrayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada mescide gitmek yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine işarettir.

Rüyada mescidde uyumak sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına tabir olunur.

Rüyada mescidde yemek yemek parasal krizler yaşanacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments