Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aksayan birini görmek

Rüyada aksayan birini görmek

Rüyada aksayan birini görmek tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada aksayan birini gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizdeyse komedi filmlerindeki aksi ihtiyarlar gibi davranmaya eğilimlisiniz.

Rüyada mescidi aksauda namaz kılmak ailevi sorunlar yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağı aksayan birini görmek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına işarettir.

Rüyada mescidi aksaya gitmek benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada aksayan birini görmek yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada aksayarak yürümek sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments