Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye basmak

Rüyada ölüye basmak

Rüyada ölüye basmak geçim derdinin biteceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, sahip olduklarının eksileceğine, işlerin iyiye gideceğine, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada ölüye basmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi geliştirin.

Rüyada ölünün üzerine basmak uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, onların mutluluğu için kendisini adayacağına, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına delalettir.

Rüyada ölüye basmak rızkından olacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine işarettir.

Rüyada ölü fareye basmak birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, ömrün uzun olmasına işaret etmektedir.

Rüyada fare ölüsüne basmak yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada ölü kediye basmak gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine delalet eder.

Rüyada ölünün üstüne basmak sağlığının bozulacağına, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, kafasını toparlayamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada örümceğe basmak hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına işaret eder.

Rüyada kurana ayak basmak gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments