Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada para asmak

Rüyada para asmak

Rüyada para asmak sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, yeni bir iş olanağı yakalamaya, daha iyi imkânlara sahip olacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada para asmak gördüyseniz:

  • Zararlı olabilecek ortamlardan uzak durmalısınız.

Rüyada para asmak sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine işarettir.

Rüyada beyaz çamaşır asmak çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada türk bayrağını asmak stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüz asmak huzurunun artacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada kendini iple asmak maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eve çamaşır asmak hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada duvara saat asmak çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına delalettir.

Rüyada beyaz perde asmak işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, problemlerle baş etmekte zorlanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments