Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini iple asmak

Rüyada kendini iple asmak

Rüyada kendini iple asmak rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine inanılır.

Rüyada kendini iple asmak gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlarda bulunmak sizi yalnızlaştırabilir veya ilerlemenizi engelleyebilir.

Rüyada ip yün asmak girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada çamaşır ipine çamaşır asmak dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, manevi anlamda çok yol katedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ipe beyaz çamaşır asmak aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine işaret eder.

Rüyada iple asmak mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına yorulur.

Rüyada kendini iple asmak anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, aralarındaki problemlerin çözüleceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine delalet eder.

Rüyada ipe yorgan asmak nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini ipe asmak çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine inanılır.

Rüyada ipe elbise asmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments