Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türk bayrağını asmak

Rüyada türk bayrağını asmak

Rüyada türk bayrağını asmak hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada türk bayrağını asmak gördüyseniz:

  • Belli bir konuya veya maceraya gereğinden fazla enerji harcamış olabilirsiniz.

Rüyada türk bayrağını asmak rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına delalettir.

Rüyada türk bayrağı asmak her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük türk bayrağı görmek hayırlı günler yaşayacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine inanılır.

Rüyada türk bayrağını öpmek engellerin ortadan kalkacağına, sorunların yakında son bulacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalgalanan türk bayrağı görmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinde türk bayrağı görmek atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına alamet eder.

Rüyada türk bayrağı rozeti görmek basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada kocaman türk bayrağı görmek yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments