Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada papatya tacı görmek

Rüyada papatya tacı görmek

Rüyada papatya tacı görmek geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, zenginliğe kavuşacağına, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Rüyada papatya tacı gördüyseniz:

  • İşleri istediğiniz şekilde ele alırsanız maddi manevi mutluluk fırsatınız var.

Rüyada papatya taç görmek içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına yorulur.

Rüyada papatya tacı takmak bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada papatya tacı görmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliden papatya almak eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada saça papatya takmak maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine yorulmaktadır.

Rüyada papatya toplamak karşına hayırlı kapıların açılacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına delalet eder.

Rüyada papatya görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, güçten ve takatten düşeceğine delalettir.

Rüyada buket papatya görmek dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments