Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada papatya tarlası görmek

Rüyada papatya tarlası görmek

Rüyada papatya tarlası görmek muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, yaşam enerjisi ile dolacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada papatya tarlası gördüyseniz:

  • Maddi açılımlar veya harcamalar dikkat gerektiriyor.

Rüyada papatya tarlası görmek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, büyük kazanç elde edeceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinden papatya almak sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, kazancın daha da artacağına delalettir.

Rüyada beyaz papatya almak ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine rivayet eder.

Rüyada papatya koklamak sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, karanlığın biteceğine delalettir.

Rüyada papatya dikmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliye papatya vermek çok hayırlı şeylere, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, aksiliklerin baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada yeşil papatya görmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada papatya görmek canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments