Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada papatya aldığını görmek

Rüyada papatya aldığını görmek

Rüyada papatya aldığını görmek işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, dünya malına kavuşulacağına, üzüntülü haberler alacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine işarettir.

Rüyada papatya aldığını gördüyseniz:

  • Kendinizi göstermenizi, işinizi büyütmenizi veya genel anlamda ilerlemenizi sağlayacak konulara odaklanmalısınız.

Rüyada papatya aldığını görmek ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet eder.

Rüyada papatya tarlası görmek her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına işarettir.

Rüyada papatya koparmak hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, dertlerinin artacağına, güzel günlerin kapıda olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gül papatya görmek çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, işlerinin rast gideceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada papatya dikmek şansın ve kısmetin kapanacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına alamet eder.

Rüyada kurumuş papatya görmek sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada papatya çiçeği görmek şifaya ve çarelere kavuşacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine yorulur.

Rüyada dağda papatya görmek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments