Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pantolonu çamur olmak

Rüyada pantolonu çamur olmak

Rüyada pantolonu çamur olmak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, dertlerine derman bulacağına, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına yorulur.

Rüyada pantolonu çamur olmak gördüyseniz:

  • Araştırmadan anlayamazsınız.

Rüyada pantolonunda çamur görmek dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, arzu ve isteklerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada pantolonda çamur görmek deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada pantolon paçasını çamurlu görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına delalet eder.

Rüyada pantolonu çamur olmak yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada çamurlu pantolon giymek zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, bunalıma düşeceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada çamurlu pantolon görmek hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada pantolon paçasında çamur görmek geçim için verdiği savaşın kızışacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına alamet eder.

Rüyada ıslak pantolon görmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments