Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamurlu pantolon giymek

Rüyada çamurlu pantolon giymek

Rüyada çamurlu pantolon giymek kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına işarettir.

Rüyada çamurlu pantolon giymek gördüyseniz:

  • Evdeki sorunlarla uğraşırken düşük profil çizmenizde fayda var.

Rüyada çamurlu pantolon giymek vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, sevilen ve sayılan biri olunacağına işaret eder.

Rüyada pantolonu çamur olmak yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada çamurlu pantolon görmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada pantolon paçasında çamur görmek hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine alamet etmektedir.

Rüyada pantolonda çamur görmek çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine inanılır.

Rüyada pantolon paçasını çamurlu görmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına alamet eder.

Rüyada pantolonunda çamur görmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, insanlığıyla herkese örnek olacağına, elinin de bollaşacağına yorulur.

Rüyada açık yeşil pantolon giymek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments