Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamurlu pantolon görmek

Rüyada çamurlu pantolon görmek

Rüyada çamurlu pantolon görmek hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, güzel bir yola çıkılacağına, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada çamurlu pantolon gördüyseniz:

  • Renkli sosyal planlar yapabilir, özel bir kişiyle zaman geçirebilirsiniz.

Rüyada çamurlu pantolon giymek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada pantolon paçasında çamur görmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada pantolonu çamur olmak parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına delalettir.

Rüyada pantolon paçasını çamurlu görmek huzur kaçıran olayların sona ereceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına yorulur.

Rüyada pantolonunda çamur görmek sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına delalettir.

Rüyada pantolonda çamur görmek ekmeğinin ve kazancının artacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, işlerinin hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada çamurlu pantolon görmek karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine delalet eder.

Rüyada siyah pantolon kaybetmek zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments