Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pantolon paçasını çamurlu görmek

Rüyada pantolon paçasını çamurlu görmek

Rüyada pantolon paçasını çamurlu görmek iyilik görüleceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, üzüntülerinden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada pantolon paçasını çamurlu gördüyseniz:

  • Çaba göstermeksizin durumun kendi kendine düzelmesini beklerseniz, zaman kaybı yaşanabilir.

Rüyada pantolon paçasında çamur görmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, gülen yüzünün solacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına inanılır.

Rüyada pantolon paçasını çamurlu görmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada pantolon paçası kıvırmak aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına inanılır.

Rüyada pantolon paçası katlamak kalabalık aile toplantılarına katılacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına yorulur.

Rüyada pantolon paçasını kısaltmak kazancın ikiye katlanacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bol paça pantolon görmek hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada ispanyol paça pantolon görmek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kısa pantolon paçası görmek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments