Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pantolonunda çamur görmek

Rüyada pantolonunda çamur görmek

Rüyada pantolonunda çamur görmek arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, üzerinde kafa yoracağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada pantolonunda çamur gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilere zaman ayırın.

Rüyada pantolon paçasını çamurlu görmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pantolonda çamur görmek hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Rüyada pantolonunda çamur görmek büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada çamurlu pantolon görmek elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine inanılır.

Rüyada pantolonu çamur olmak yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, malının da eksilmeyeceğine, bereket ve rahat içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada çamurlu pantolon giymek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına inanılır.

Rüyada pantolon paçasında çamur görmek yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, duygularının karşılık göreceğine, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ütülü pantolon giymek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, her anlamda güçleneceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments